Stylemind

Längtar bort

Personligt | Publicerat kl. 11:41 den 27 januari, 2012

Thailand 2011

Hannes är i Thailand, Mallis är i Costa Rica, Jesse är i thailand…. jag vill också :(  Det enda ställe jag ska åka till är 30 mil norrut, Hudik i morrn. Blir uppe några dagar o tar hand o Lexus m.m.

Blev inget bloggat igår för jag var lite deppig och oinspirerad hela dagen. Skulle egentligen både på Valerie modevisning och Style by tyras butiksinvigning i går. Ska försöka ta nån bild ute idag så ni får se min ”nya” jacka som jag typ aldrig använt, köpte den på secondhand hemma för länge sen. Hörs senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>