En garderobsinredning perfekt för mitt beroende

garderobsinredning

Idag har jag något att erkänna, något som jag nästan skäms lite för. Jag är beroende av skor. Det finns många som är beroende av skor tänker ni kanske, men på något sätt känns det som jag tog det till en ny nivå i förra veckan. Jag håller på att göra om här hemma och förra veckan var det dags att titta på garderobsinredning. De flesta hade förmodligen letat efter en garderobsinredning med plats för jackor i hallen och kanske för tröjor i sovrummet. Jag gjorde inte alls så. Tack vare mitt skoberoende har jag nu beställt garderobsinredning som är anpassad för skor, till alla garderober i hela huset. Jag har alltså anpassat stora delar av mitt hus efter mitt beroende. Det hade varit skönt att få höra att jag inte var ensam om det, men än har jag inte träffat någon som gått så långt med sitt beroende.

Är det så illa då?

Ja det kanske inte låter så illa att beställa garderobsinredning för att få plats med sina skor, men det är just det. Hittills har jag någonstans blivit lite stoppad att köpa fler skor eftersom att jag insett att jag inte har haft någon plats att göra av de när jag väl kommit hem. Med mitt nya inköp tar jag bort detta hindret och då finns ju risken att jag köpa fler skor. Jag vill inbilla mig att jag slutar köpa skor när det påverkar min livskvalité, och det är också det hoppet jag lever på. Likt vilket beroende som helst är det hemskt när man känner att man tappar kontrollen över det. Som tur är har jag hittills inte blivit påverkad av det till en större grad (mer än att jag har haft ett trångt hem) då jag tjänat tillräckligt för att täcka mina sko och livskostnader och ändå haft pengar över till sparande. Jag tycker därför att jag klarat leva ett sunt liv trots att jag har haft lite mycket skor hemma, jag hoppas inte att min nya garderobsinredning ändrar på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *