Min nya bänkskiva

Idag så tänkte jag berätta om ett av mina senaste inköp, nämligen en ny bänkskiva till köket. Jag har länge funderat på om det inte är dags att fräscha upp mitt kök lite, och nu tog jag äntligen tag i saken på riktigt och köpte en. Att köpa en bänkskiva är ingen lätt uppgift. Det finns ungefär 1 miljon olika typer av bänkskiva känns det som. Kanske inte riktigt, men det var i alla fall så det kändes när det väl var dags att välja. Först och främst så måste man fundera lite över kring vilken färg man helst skulle vilja ha på sin nya bänkskiva. För mig föll valet på en vit, eftersom jag tyckte att det passade in bäst i den övriga inredningen jag har i mitt hem. Efter du valt vilken färg du helst vill ha gäller det att också välja material. Alla material kostar olika och har olika egenskaper som man måste ta ställning till. Jag har länge drömt om en bänkskiva i marmor, så mitt val föll därför ganska så självklart dit. Den var lite dyrare än t.ex. en bänkskiva i laminat, men jag tyckte det var värt det, just för att jag har drömt om det så länge. En vit bänkskiva i marmor blev det alltså. Jag kan säga en sak efter mitt nya köp. Om ni någon gång blir sugna på att göra om erat kök, men inte riktigt tycker att allt behöver bytas och vill spara lite pengar, en bänkskiva gör otroligt mycket för intrycket på köket. Jag tycker verkligen att det känns som om jag har ett helt nytt kök, trots att jag bara bytt bänkskivan. Och ja, det var lite dyrare skiva som jag köpte, men det blev ändå betydligt mycket billigare än om jag skulle ha renoverat hela köket. Därför skulle jag säga att denna lösningen verkligen är en bra lösning om man vill fräscha upp köket lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *