Dags för nya verktyg

För er där ute som är lite händiga så känner ni säkerligen som jag ofta gör, att jag vill köpa nya verktyg. Oavsett hur många nya verktyg jag köper så dröjer det inte länge förrän jag är sugen på lite nya. Det spelar egentligen ingen roll om det är något jag verkligen behöver, jag hittar alltid en anledning. Det kan t.ex. att jag ”måste” ha ett nytt verktyg för ett nytt projekt jag har, eller bara att det är dags att byta ut de verktyg som jag redan har. Känner ni igen er? Jag tänkte nästan det. Har dock en fråga till er, var köper ni era verktyg? Går ni till den lokala verktygshandlaren eller beställer ni hem det ni vill ha på nätet? Själv så blandar jag lite. Det är ganska smidigt att beställa på nätet så det lutar mer och mer åt att det är där jag landar. Samtidigt så försöker jag verkligen gynna vår lokala handlare. Jag tycker det är viktigt. I och med att jag bor i ett mindre samhälle så kan jag inte riktigt ta det för givet att den alltid kommer finnas kvar, och därför känner jag att jag måste stötta så bra jag kan. Även om jag beställer mer och mer av mina verktyg på nätet så vill jag ju inte att staden jag bor i ska dö ut. Jag hade förmodligen klarat mig utan och bara kunnat hålla mig till nätet, men jag tror att det i längden hade lett till att hela stan dog ut, vilket aldrig är roligt. Ett tredje alternativ är ju att dra ner på antalen redskap jag köper, men det vore ju inte bra för någon, så varför skulle jag välja det alternativet? Nej jag kommer fortsätta hålla uppe mitt för butikerna lönsamma verktygs inköpande, jag ser det som mitt bidrag till samhället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *