Måsten i Garderoben

Det finns vissa saker som bara måste finnas i garderoben. Varje tjej borde ha i alla fall en av varje sorts plagg av de följande nämnda. Plaggen är dessutom viktiga att byta ut med jämna mellanrum så att de inte hinner gå ur mode.

Jeansjackan

Har du ingen jeansjacka så är det du som omedelbart beger dig till närmsta butik och köper en. Alternativt beställer du en på internet, men det tar ju minst en dag att få den levererad och den tiden har du inte. En jeansjacka fungerar till det mesta och har alltid och kommer alltid vara modern.

Jeansjacka från Ellos.

Svarta boots

Om det är några skor som fungerar till det absolut mesta så är det boots. Och är det någon färg som passar till allt så är det färgen svart. Därför är svarta boots ett måste i din garderob. Inte nog med att de är snygga, stiliga och passar ihop med alla dina andra kläder i garderoben, de är också bekväma.

Svarta stövlar från Zalando.

Blåa och svarta jeans

Precis som jeansjackan aldrig går ur mode så gör inte heller byxor av jeans det. Här finns många olika former och figurer att välja på, och tipset är att variera. De svarta jeansen kan vara tightare med ett och annat hål i sig, medan de blåa kan vara mer stilrena.

 

Jeans från BikBok.

Vit skjorta

Detta plagg talar nästan för sig själv. Om du mot all förmodan inte har någon vit skjorta i din garderob så är det nästa plagg på listan att köpa. En vit skjorta är bara ett måste. Den fungerar till finare stilar och till mer avslappnade stilar.

Vit skjorta från VILA.

Myströjan

När vi talar om avslappnade stilar så kan vi inte hjälpa att nämna myströjan. Tröjan som alltid åker på när man är hemma. Tröjan man slappar i. Denna tröja kan se ut hur som helst, men den ska vara bekväm.

Stickad tröja från HM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *