Alltså, jag har fått ett spabad!!!

spabad

Jag hoppar av glädje. Jag springer 100-meterslopp runt huset snabbare än Usain Bolt med 10 redbull i kroppen. Kan ni förstå hur lycklig jag är? Jag vill bara skrika och låta hela världen höra. Jag känner mig som Leonardo Di Caprio i den där scenen från ”The wolf of wall street”. Ni vet när han hoppar runt och skriker?

Ja jag kanske borde skriva varför jag är på så bra humör. Igår kom jag hem från en konferens som pågått i fyra dagar, trött och sliten efter långa dagar med mycket möten och gråa diskussioner. Och vad möts jag av då? Jo ett UTEBAD på vår uteplats. Alltså ett spabad!!! Jag kan få spabehandling på min egen altan och njuta av det året runt. Hur galet är inte det.spabad

Min fantastiska pojkvän har jobbat hela dagarna med att installera det nya spabadet hemma. Gud vad jag älskar honom, kan inte ens hitta ord för att beskriva det. Tröttheten efter konferensen försvann på ett ögonblick, det finns ingen tid till att vara trött, irriterad och avslagen när man har ett spa på sin egen uteplats. Herre gud!

Självklart har jag redan provat det, satt i en och en halvtimme direkt. Och vad skönt det var. Pojken min behandlade mig som en drottning och hade köpt vitt vin, choklad och jordgubbar som han serverade mig när jag satt där i vattnet. Jag är så himla bortskämd och lyckligt lottad.

Jag vågar inte fundera vad kalaset kostade, och jag vet bättre än att fråga. Men vi har råd efter löneförhöjningen vi båda fick i våras. Pojkvännen nämnde dock att han köpt spabadet från Uteplatsen.se och att servicen hade varit oslagbar. Han hade fått svar på alla sina frågor och dem hade hjälpt honom välja ut den bästa modellen för just mig och mina behov.  Jag har tyvärr ingen bild en, det får komma vid ett tillfälle. Jag bjuder på en bild från förra året som speglar samma glädje!

Nu har jag faktiskt inte tid att skriva mer. Ni får ursäkta mig, men jag har faktiskt bokat spatid ute på altanen nu. Man vill ju inte komma försent liksom. Puss alla vänner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *