hansen & jacob

Hej på er älskade läsare. Hoppas det är bra med er? Det var ett tag sen jag bloggade nu, det har varit mycket på sistone. Ja ni vet, dels vann ju Mums-Måns mello och sen har det varit mycket nu inför sommaren. Klänningar och kjolar ska köpas, semestern ska planeras och allt jobb måste vara klart innan ledigheten börjar. Tyvärr får bloggen hamna i andra hand just nu. Tråkigt, men nödvändigt.

Så vad ska jag skriva om idag? Jag tänkte prata mode, för det vet ni ju att jag gillar! Jag har senaste tiden varit nyfiken på herrmode, då gubben min fyller år snart. Jag har främst kollat på ett märke som heter Hansen & Jacob. Modetillverkaren gör kläder med italiensk inspiration men ändå en skandinavisk design. Italien är ju som bekant ett av mina favoritländer och Hansen & Jacob lyckas verkligen med att kombinera det skandinaviska med det världsberömda italienska modet.

Jag tycker det brukar vara svårt att hitta bra modeåterförsäljare. Därför blev jag så himla lycklig när jag hittade butiken Agassi. De har fysiska butiker i Sollentuna och Danderyd men det allra bästa är att de har en webbutik också. Så då kan man i lugn och ro kolla genom sortimentet innan man bestämmer sig för att köpa något, det är ju superbra! Och ännu bättre, de har Hansen & Jacob i sitt sortiment.

Men nu behöver jag er hjälp min kära läsare. Jag har bestämt att jag ska köpa något från Hansen & Jacob till min pojke men jag vet inte riktigt vad. Kan ni inte kolla på sidan på Agassi för Hansen & Jacob och skriva era tips i kommentarerna? Det hade varit guld värt. Jag är lite inne på en kavaj, men jag vet inte hur mycket han kommer använda den i sommar. För vi hoppas väl på en varm sommar? Det gör i alla fall jag. Och jag har på känn att den blir varm, fantastisk och den bästa sommaren i livet. Jag hoppas ni vill vara en del av den via bloggen.

Kram, så hörs vi snart igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *