Vi ska på romantisk weekend till Knistad!

romantisk weekend

romantisk weekendÅh idag är jag så himla lycklig. Jag mår så otroligt bra, jag vill bara skrika utav lycka. Jag har så mycket fjärilar i magen att jag bubblar över. Min kärlek till Calle har aldrig varit större. Jag är så himla kär. Förälskad. In love. Ja det finns inte ord något att beskriva mina känslor för den pojken.

Varför denna kärleksförklaring just idag då? Jo idag bjöd min älskade mig på en romantisk weekend om två veckor. Det ska bli så otroligt mysigt. Bara ta hand om varandra och njuta. Leva life och må bra. Sovmornar och mysiga kvällspromenader i den sista höstsolen. Och även lite träning på träningsanläggningen bredvid, att träna med sin partner är väldigt trevligt, Ja det är svårt att inte vara lycklig när man vet som väntar en om två veckor.

Vi ska åka till ett ställe som heter Knistad Herrgård som ligger utanför Skövde. Så det blir ju en liten resa, men det är det såklart värt. På Knistad ska vi spendera helgen med en romantisk weekend full av kärlek. Vi ska äta en fantastisk trerättersmiddag och dricka champagne. Det var verkligen en överraskning, jag är inte van vid att Calle bjuder in till såna här saker. Självklart älskar jag honom ändå, men det här var viktigt för vår relation. Det betyder ju att han älskar mig så pass mycket att han vill lägga flera tusen på en romantisk weekend på Knistad Herrgård. Vilken pojke han är, min Calle. Min älskade, fantastiska Calle.

Jag ska sova i hans famn och njuta av hans närvaro. Vetskapen av att jag är trygg där i hans famn gör mig så lugn. Sedan ska vi gå ner och äta en fantastisk frukost som innehåller allt som man bara kan önska sig i frukostväg. Jag har nämligen varit så fräck att jag googlat om Knistads romantiska weekends, och det verkar vara precis lika bra som jag fantiserat om. Kanske till och med ännu bättre.

Dessutom har Calle sagt att han har en annan överraskning under vår romantiska weekend. Men han vägrar avslöja vad. Tänk om han ska fria? Nej det tror jag väl inte. Eller? Kan det vara så att han tänkt gå ner på knä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *