Reklampennor måste hålla bättre kvalitet!!!

reklampennor

All reklam är bra reklam sägs det, och även då reklamprodukter. Men är detta verkligen sant? Hur kan det vara positivt för ett företag om människor talar illa om dem. Idén går ut på att oavsett vad som sägs om företaget så sägs det i alla fall någonting om företaget. Namnet fastnar i människors huvuden vilket betyder att reklamen gjort sitt. Chansen finns dessutom att det där dåliga som människorna associerade till företaget efter ett tag, vanligtvis relativt snabbt, tynar bort medan namnet på företaget ligger kvar. Reklamprodukter torde därför alltid vara bra, oavsett. Förstår ni vad jag menar med reklamprodukter? Det kan t.ex. vara reklampennor eller pennor med tryck som det också heter.

Men jag är inte helt säker på att detta stämmer. Jag är till och med redo att ifrågasätta det starkt. Reklamprodukter kan väl omöjligtvis alltid vara bra? Jag förstår idén med att reklam i form av tal, på tv, i medier osv på sätt och vis alltid är bra. Men reklamprodukter är ingenting som försvinner på samma sätt som rykten mellan människor. Om de reklamprodukter ni som företag ger ut har usel kvalitet och är direkt avskyvärda i smak och stil så kommer det inte att göra bra reklam för ert företag. Därför bör du bara ha bra reklampennor och pennor med tryck av bra kvalitet. Snåla inte. Låt mig förklara varför.

Eftersom reklamprodukter används för att sprida sitt företags namn och logga eller någon produkt som företaget säljer så är det viktigt att människor associerar loggan eller produkten med något bra! Om du ser slitna, tråkiga och fula reklampennor med ett företags logga på så kommer du inte att tänka gott om företaget. Eftersom reklampennor inte försvinner på samma sätt som en dålig nyhet om företaget så riskerar denna dåliga bild att stanna kvar hos dig. Det ni som företag riskerar när ni använder er av dåliga reklamprodukter är att människor kopplar den dåliga kvaliteten till ert företag. Om deras reklamprodukter är dåliga så är säkert deras varor och tjänster lika illa däran. Därför bör ni alltid ha bra kvalitet på era reklamprodukter och inte minst om ni erbjuder reklampennor eller pennor med tryck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *