Hatar bilar

Jag hatar bilar. Alltså hatar. Förutom när de fungerar då är det gott. Men vi har en gammal Volvo V70 som vi köpte för något år sedan och den bara krånglar och problemet är att jag eller min sambo inte kan något om bilar. Inget alls så varje gång den krånglar måste vi lämna in den.

Detta året skulle vi också köpa nya vinterdäck och fälgar. Om ni har köpt vinterdäck någon gång så vet ni att det är många siffror att hålla rätt på, det är inte bara gå in och köpa ett par däck utan det är mycket som ska stämma. Men en kompis till mig tipsade om en hemsida där du enkelt kan skriva in ditt registreringsnummer och då få tips på vart du kan köpa begagnade däck. Och däcken passar.

Så vi testade faktiskt detta och det fungerade hur bra som helst. Häromdagen åkte jag och hämtade vinterdäck och begagnade fälgar som passar vår gamle Volvo perfekt. Och det bästa av allt är att vi fick allt till ett bra pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *