Har provat lite choklad

Chokladprovning

Vet ni vad som är den perfekta personalaktiviteten? Det är inte bowling, paintball eller femkamp. Inte heller är det någon samarbetesdag eller liknande. Nej jag tycker att den allra bästa personalaktiviteten är att ta med sig alla kollegor på chokladprovning. Inte nog med att det inte kräver samma fysiska aktivitet eller massa ombyten, man får dessutom äta massa god choklad. Man kommer bara till chokladprovningen i Stockholm (som det är för vår del), och sen är det liksom inget mer att tänka på.

Jag ska nu försöka guida er genom en chokladprovning. Exemplet blir en chokladprovning i Stockholm, eftersom det bara är som jag varit. En chokladprovning  med att man hälsas välkomna av arrangören. Man får sedan sätta sig ner i grupp. På så sätt är det en väldigt social aktivitet som passar hela företaget.

Sedan börjar själva provningen. Deltagarna får prova en mängd olika choklader med olika smak, utseende och ursprung. Det är en spännande smakupplevelse för smaklökarna att prova alla dessa sorter från olika delar av världen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *