Vi väntar barn, nu måste jag ha barnkläder!

Köpa barnkläder online

Barnkläder online

Jag har något spännande att berätta. Det är nämligen så att vi väntar barn. I december föds vårt söta lilla barn. Om det blir en kille eller tjej vet vi inte än. Jag och mannen har valt att inte få reda på det innan förlossningen. Det var ett lätt val.

Som de som känner mig vet, så är det här med att skaffa barn inget som kommer som en överraskning. Jag har ju funderat länge och planerat inför den stora händelsen. Så jag har ganska bra koll på vad det innebär att få barn. Sedan dyker det ju givetvis så att överraskningar alltid dyker upp och saker man inte kände till. Men vi har läst på nätet, köpt böcker och gått på kurser, så vi är så redo man bara kan bli.

Men det här med barnkläder är vi fortfarande inte säkra på. Så det tänkte jag fråga er, mina läsare, om. Finns det någon anledning att gå till t.ex. Lindex eller en barnbutik, eller kan man lika väl köpa alla barnkläder online? För jag är en sådan person som föredrar att handla hos e-handlare. Det känns på något sätt lite lugnare, och jag kan när jag vill surfa runt bland sortimenten och jämföra priser hos olika tillverkare.

Jag har fått upp ögonen för Cirkusfabriken, de säljer barnkläder online, men de verkar också ha en butik i Höganäs. Och det är ju inte så långt att åka för mig. Det verkar vara en jättemysig och härlig butik med massa personlighet. Inte alls som alla dessa kedjor som finns överallt på internet. Det är verkligen den typen av butiker jag vill handla av. Och kan jag dessutom köpa mina barnkläder online av en personlig e-handel så är ju det ännu bättre.

Sen återstår ju bestyret med vilka barnkläder man ska köpa, vilka storlekar, färger och material. Men det är väl ett senare problem antar jag. Förhoppningsvis kan jag få hjälp av alla er läsare men också direkt av Cirkusfabriken. De verkar vara väldigt smidiga att ställa frågor.

Jag skriver på bloggen sen när och om jag handlar på Cirkusfabriken, så får ni veta hur servicen, produkterna, kvaliteten och leveranstiden var! Jag håller tummarna för att det blir bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *