Skapa din drömlya – loungemöbler

Bombastik

Många är vi väl som drömt om att inreda ett rum med loungeinspiration? Kanske är du i inredningstankar och faktiskt börjat planera, eller så är det fortfarande i fantasin som du inreder. Oavsett vad, här kommer lite tips och råd för att få till den där perfekta loungen att hänga i.

Så, vad är då viktigast? Ja belysning, konst och stereoanläggning i all ära men det allra viktigaste för att få till ett riktigt bra rum med loungekänsla är hur du tänker när det kommer till färger, möbler, gardiner och olika sakers material.

Vilka möbler ska jag välja, vilka färgteman ska jag använda mig utav  och hur ska jag placera möblerna? Ja precis som med all inredning och alla typer av designmöbler så är det en djungel.  Jag personligen väljer alltid färger och bestämmer känslan för rummet först, sedan börjar jakten på möbler, i det här fallet loungemöbler. Färg är oerhört viktigt, alla delar av rummet måste höra ihop för att få till den där riktiga känslan. Lek med färgpaletten och prova dig fram. Jag lovar, det är kul!

När det kommer till möbler så bör de förutom att vara snygga, vara funktionella och bekväma. I en lounge sitter man mycket och ingen vill väl få ryggproblem! Satsa på stilrena möbler med god komfort! Jag kan rekommendera  loungemöbler från Bombastik Attitude. På deras hemsida finns något för alla smaker och alla möjligheter att skapa en perfekt loungemiljö.

När färgtemat är valt, möblerna hittade och utvalda, ja då börjar nästa steg. Hitta passande gardiner, växter, konst… ja alla de där små viktiga detaljerna för att ge ditt nya loungerum känslan av intimitet och avslappning. Allt handlar om känsla.

Jag hoppas att den här guiden har gett dig något givande och inspiration för att inreda dina rum med en känsla av lounge. Skicka gärna in bilder på ditt loungerum och var inte rätt för att chansa med farliga färger och ovanliga möbler!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *