Grafisk design

Som ni vet har jag varit intresserad av mode väldigt länge, det är väl ingen hemlighet i och med att jag har bloggat om det länge. Men jag har också på senaste tiden blivit mer och mer intresserad av grafisk design. Jag tycker det är otroligt roligt och intressant att göra logotyper, illustrationer och planscher för att ta några exempel. Jag tycker faktiskt det är så roligt att jag numera kommer studera grafisk design på kvällarna till hösten. Ska bli så skoj!

Jag kommer även redan nu börja att designa logotyper åt ett företag som finns på nätet. Perfekt övning för mig och perfekt att få in lite extra stålar.

Så framöver kommer ni inte bara kunna läsa om mode här utan även ett och annat inlägg om grafisk design. Hoppar ni kommer gilla det.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *