Köksrenovering på gång

Efter att ha bott i lägenheten ett år känns det nu som att det är dags att ta tag i min köksrenovering som jag har lovat mig själv så länge. Problemet är bara att det är så fruktansvärt mycket jobb och att det kostar ännu mer pengar. Det är inte kul att lägga upp så mycket på en köksrenovering, även om jag vet att det kommer bli jättebra i slutändan. Framför allt kommer det ge mig mycket pengar tillbaka när jag sedan säljer lägenheten. Jag har ju inte direkt tänkt att bo här hela livet.

Har kollat runt med en massa företag som säljer kök och det är inte helt lätt. Jag har dock fastnat för ett speciellt företag, och jag vet inte om jag ska säga något om vad jag har tänkt mig. Jag vet bara att det kommer bli så himla bra när det är klart. Det blir blanka lackade luckor i köket och snygga spotlights i taket, så mycket kan jag berätta.

Anledningen till att jag ska ta tag i köksrenoveringen nu i sommar är att det är lätt att laga mat ute, det går grilla på uteplatsen och det finns kompisar att bo hos under tiden. Dessutom har jag en del semester att ta ut, vilket gör att jag kommer kunna låta hantverkare renovera medan jag är borta några dagar. En sån här köksrenovering kommer verkligen göra susen för hela lägenheten.

Har även hittat lite lampor och porslin som kommer förgylla köket framöver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *