Maloja den senaste trenden

Maloja är inte bara en del av ett schweiziskt alpmassiv, det är också en av de senaste trendande klädtillverkarna för friluftskläder och skidkläder. Maloja är från början ett tyskt märke som har fokuserat på att skapa riktigt bra kläder anpassade för att verkligen användas.

När jag första gången provade en jacka från Maloja slogs jag av hur bra den andades, trots att det var riktigt varmt i övrigt. När det sedan började regna var det närmast fascinerande att stå ute i ovädret och inse att min nya vän, Maloja, faktiskt skyddade mig helt och hållet. Dessutom sitter jackorna som en smäck, vilket gör att jag verkligen kan rekommendera dem till alla andra.

Jackorna har dock nackdelen att de är svåra att hitta, men jag har bland annat hittat Maloja hos Fjellpuls som är en näthandel och som fokuserar mycket på skidåkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *