Har du hört talas om Maria Åkerberg?

Maria Åkerberg

Är du intresserad av hudvård eller till och med är i branschen så kan jag nästan garantera att du har det. Det är nämligen inte bara ett av de största varumärkena inom ekologisk hudvård, det är enligt mig också de bästa produkterna på marknaden. Jag ska berätta varför. 

Hela hudvårdsserien tillverkas faktiskt i Sverige, vilket är ganska ovanligt idag då tillverkning av de flesta produkter i olika genres tillverkas utomlands på grund av att det i många fall blir billigare för företagen.

En annan viktig aspekt att ta i beaktning när man analyserar Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter är faktumet att så gott samtliga produkter är helt och hållet ekologiska. De innehåller endast vegetabiliska oljor, alltså inga mineraloljor eller oljor som är syntetiska. 

Maria Åkerbergs filosofi är att bygga sina produkter på aromaterapi och fytoterapi, alltså växternas inneboende kraft. Googla gärna, det är intressant! Givetvis förekommer inga djurförsök och hudvårdsserien innehåller heller inga animaliska ingredienser.

Affärsidén som Maria Åkerberg jobbar efter är således att ha en fullständig innehållsdeklaration och tillverka naturliga hudvårdsprodukter. Fantastiskt eller hur? Tänk om alla kunde tänka så, inte bara i hudvårdsbranschen. Det vore bra för alla och inte minst miljön.

Är du nyfiken på Maria Åkerberg hudvård? Det säljs på de flesta platser som säljer hudvård. Både i butiker och på webben i olika e-handlar. Jag personligen beställer alltid mina hudvårdsprodukter från Skogsro Spa, och det kan jag verkligen rekommendera med hela mitt hjärta. Har aldrig blivit besviken.  Men det är såklart bara jag. Köper du någon annanstans? Tipsa mig gärna, jag gillar rekommendationer och att bredda mina vyer lite. 

På återseende! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *