Svårt att hitta lediga tomter

Lediga tomter

Lediga tomterOkej nu har tyngden på våra axlar sakta lagt sig. Jag och mannen i mitt liv har bestämt oss för att bygga hus. Vi har planerat i flera år, drömt och hållit tummarna för att vi en dag ska kunna ha råd med det där drömboendet. Ja ni vet, den där villan man byggt själv, placerad på den perfekta tomten som varit ledig.

Nu trodde vi att dagen äntligen var här. När vi skulle ta steget – villaägare! Hur häftigt låter inte det? Vi hade valt ut ett nyckelfärdigt hus som vi ville bygga. En fantastisk tvåplansvilla med luftiga rum och stora fönster. Garage och veranda. Bra uppvärmning med värmepump från Bosch, ja det är viktigt för mannen min. Ja drömhuset helt enkelt. Äntligen hade vi råd.

Men det var inte bara ett hus som behövdes. Givetvis var det fler saker. Framför alt en tomt att bygga huset på. Att hitta bra tomter är inte det lättaste, och att hitta lediga tomter är verkligen inte något man bara gör på en kafferast. Vi började leta på olika webbplatser som förmedlar lediga tomter. Och trots att det fanns massvis med tomter så hittade vi ingen som passade våra behov ut i fingerspetsarna.

Nu har vi lagt flera dagar scrollandes bland mängder av lediga tomter. Och jag tror vi äntligen hittat några tomter som kan passa oss. Vi ska åka iväg i eftermiddag och titta på alla de lediga tomter som vi valt ut. Förhoppningsvis är någon av dem perfekt för oss så vi kan börja bygga vårt hus där redan till hösten. Det vore det allra bästa.

Jag är väldigt nervös nu, tänk om en av dessa tomter visar sig vara vår drömtomt. Den där som jag alltid sett framför mig. Platsen där vi ska bygga vår familj och leva resten av våra dagar. Jag är verkligen så spänd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *