Kajsas konfetti slog alla rekord

konfetti från konfettirör

Oj vilken fest det var igår! Herre gud. Ja den var riktigt rolig. En skiva som kommer att minnas i många år framöver. Det var Kajsa som fyllde 24 och hon hade hyrt en lokal och all möjlig utrustning som agerade stämningshöjare. Vi åt gott, körde femkamp och massvis med lekar. Vad roligt vi hade.

Mot slutet av kvällen när sista låten spelades, givetvis ”Save the last dance for me” av The Drifters, så sköt Kajsa ut tonvis med konfetti. Vilken stämning det blev när konfettirör efter konfettirör bara öste ut konfetti över oss. Vi blev helt täckta av alla små pappersbitar. Det var verkligen magiskt. I just det ögonblicket skulle jag vilja leva för alltid. Ni vet hur det är, varje liten molekyl i kroppen är 100% lycklig och man vill aldrig släppa stunden man befinner sig i.

Har ni varit på en fest där de sprutar konfetti? Det kan låta hur lamt som helst. Lite papperslappar liksom. Men det är fantastiskt, det är en frihetskänsla när man nästan begravs i konfetti, känslan av eufori och explosionen av känslor.

Dessutom står man där med de människor man älskar mest i hela världen. Det är mer värt än all konfetti i världen, men kombinationen av fantastisk musik, världens bästa vänner och ett oväntat konfettiregn – det är den bästa kombon. Kvällen satte verkligen sina spår, och det får man betala för idag. Mina fötter är ömma efter allt dansande. Och jag vet inte hur många bitar konfetti som jag plockat ur håret och från kläderna. Men det är pris som jag gärna betalar för en sån kväll. Det är värt allt!

Om några veckor fyller jag år. Och hur mycket jag än tycker om Kajsa så vill jag ju gärna bräcka hennes fest. Jag har redan kollat priser och utbud på konfettirör bland annat. Kolla till exempel på konfetti från Discostore, det finns ju hur mycket som helst. Vad ska jag välja? Man vill ju ha en färg som matchar. Det är ju hur svårt som helst att välja. Jaja, jag får väl titta vidare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *