Trött på att vara gravid!

gravid

Nu är jag i vecka 32+3 och jag är så trött på skiten! Jag känner mig stor och klumpig och hela kroppen gör ont. Tröttheten är inte heller att leka med. Förlåt om jag gnäller men ibland behöver jag bara lufta lite med er, det känns mycket bättre då.

Jag har inte haft någon lätt graviditet hittills. De första veckorna mådde jag illa konstant och sedan vecka 24 har jag haft foglossning. Nu är jag i alla fall sjukskriven 50% så jag jobbar bara korta dagar och det känns mycket bättre.

Utöver en jobbig graviditet så känner jag mig otålig: nio månader känns så långt och nu är det ytterligare 8 veckor kvar till beräknat datum. Jag vill ju träffa vår lilla bebis. Många har frågat om vi har några namn, men det e svårt när vi inte vet könet. Jag gillar Alice som tjejnamn och Knut som kille. Simon är mer inne på Emilia men gillar också Knut. Men det är som sagt svårt, känns som vi behöver träffa lillen först innan man kan bestämma ett namn.

Jag längtar tills lillen är här i alla fall. Jag längtar också efter att komma i mina gamla kläder igen och känna mig normal. Jag blir så avundsjuk när jag ser hur snyggt folk klär sig nu i höst. Hösten är ju den absolut härligaste mode-årstiden tycker jag: Jag älskar stickade tröjor. Just nu så har jag på mig min mammas gamla yllekofta som knappt når runt magen. Känns sådär faktiskt.

Ja, ja. Nu ska jag sluta gnälla och gå och laga lite mat. Det blir chilli con carne ikväll. Jag älskar ju stark mat, men min mage klarar inte riktigt det just nu så jag får halvera andelen chilli. Men det blir gott ändå.

Ha en trevlig helg allihopa!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *