Egna odlingar

Hej!

Nu var det några dagar sedan jag skrev sist, men allting är bra med mig. Jag sitter i detta nu och fakturerar lite massagekunder och har tittat på inspirationsbilder för i helgen tänkte jag plantera om lite odlingar jag har här hemma, men även sätta igång några nya odlingar. Jag tycker det är harmoniskt att pyssla om växer och samtidigt så mycket godare att äta något som man själv har vårdat fram. Sparar några kronor också. Just nu har jag mest färska kryddor men i helgen ska jag plantera morötter i mina balkonglådor, tomater och potatis borde också gå att få fram till sommaren. Här såg jag en jättesmidig lösning för att maximera ytan när man odlar på liten yta som jag gör. Det finns alltid folk som har så fiffiga idéer så jag stjäl med stolthet deras lösningar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *