Gör egna drömfångare

Titta vilka fina drömfångare! Tänkte att jag skulle göra sådana till mitt sovrum. Men först måste jag få tag på lite fjädrar. Eftersom jag är vegan så vill jag inte köpa fjädrar i butik som oftast är plockade på levande fåglar (tortyr), så antingen måste jag plocka fjädrar som fåglar tappat av sig själv eller också hitta på något annat för att komplettera. När vi ändå är inne på ämnet fjädrar så vill jag understryka att det inte finns några “fejkfjädrar” som det ibland skrivs i produktbeskrivningar. Detta är alltså äkta fjädrar!!! Så snälla köp inte koftor och jackor med dun eller fjädrar, det är TORTYR mot djuren.

Nu kom jag på att jag kanske kan ha pärlor istället för fjädrar i mina drömfångare. Som en vegansk variant.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *